Kinderfeestje taart maken met koksmuts zoet  friesland      Kinderfeestje taart maken fondant prinses zoet  friesland

Kinderfeestje Mini-Taartje maken Friesland

Elk kind wordt omgetoverd tot banketbakker met een echte koksmuts met schort en gaat dan aan de slag met het maken van het beslag. Als de mini-taartjes in de oven staan is het tijd voor limonade met iets lekkers en  kunnen de cadeautjes door de jarige worden uitgepakt.
Als de mini-taartjes zijn afgekoeld kunnen de kinderen zich uitleven met het versieren van hun taartje! Na afloop krijgen de kinderen de mini-taartjes, samen met de koksmuts en een bakkersdiploma mee naar huis!                                                                                                                             
Het feestje duurt ca. 1,5 uur en vindt plaats in de winkel aan de Schoolstraat 7-b in Burgum. Er is plaats voor minimaal 8 en maximaal 12 kinderen. De minimumleeftijd is 5 jaar. Een mama en/of papa zien we wel graag meekomen. De kosten per kind zijn: € 12,50, inclusief mini-taartjes, limonade en iets lekkers, koksmuts en een bakkersdiploma.                      

Via Agenda onder menu Workshops vindt u diverse data voor kinderfeestjes of neem contact op over data en tijden via  info@zoetmettaart.nl of 0511-469505 (zie openingstijden onder menu Contact). Omdat wij 3 soorten kinderfeestjes organiseren horen wij graag van u om welke kinderfeestje het gaat.

 taart friesland kinderfeestjes workshops cupcakes cakepops zoet         kinderfeestje monster taartje fondant zoet burgum friesland